X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
RSS
Står du på hodet for å få arbeidsdagen til å gå opp?
Er det mye manuelt arbeid for å nå frister med regnskap, lønn og rapportering? Da bør du få besøk av vår PDC (Personlig Digitaliserings Coach).
Les mer
Kjøre med bremsene på?
En kjent markedsguru så allerede i 1995 at: «En bedrifts logo sier noe om endringsevnen og endringsviljen til et firma» Vi vil bygge om dette sitatet til å passe i år 2019 med: «Fakturaer du sender fra deg - vil si noe om endringsevnen og endringsviljen til firmaet ditt»
Les mer
Ateco Systems AS er blitt Columbi avdeling Ålesund
Fra 1. mai 2019 ble Ateco Systems AS 100% fusjonert med Columbi, og heter nå Columbi, avdeling Ålesund. For kundene betyr dette samme gode personlige service kombinert med et større kompetansemiljø.
Les mer
Hvem drar lasset når du skal ta ERP og HRM opp i skyen?
Vi har erfart at mange bedrifter bytter ERP system, men endrer ikke på en eneste rutine og fortsetter akkurat som før. Hva er da motivet bak byttet? For oss i Columbi så er prosessen før du bytter, like viktig som etter at byttet er gjort.
Les mer
Noen som venter på oss over 55?
Teknologien utvikler seg i en rasende fart, og fagkunnskap innen Lønn og HRM dreier mot å automatisere og effektivisere. Dette stresser mange som har brukt et helt yrkesaktivt liv på lære seg et «håndverk» med gode rutiner og «en trygg måte og jobbe på» innen fagene regnskap og lønn.
Les mer
Columbi overtar kundeportoføljen til Cage Data 
Columbi Micro AS ekspanderer videre og har fra 1. juli overtatt kundeporteføljen til Cage Data AS ved Åge Lødøen. Cage Data er totalleverandør innen data og nettverk. Columbi gjør oppkjøpet først og fremst for å styrke avdelingen som jobber med IT produkter som PC’er, servere, nettverk, IT-infrastruktur, kontorstøttesystemer og sikkerhet. 
Les mer
HTH: - Vi er fornøyde med Columbi på grunn av den personlige servicen
Har du et HTH-kjøkken? HTH bruker Columbi som IT partner på lønn. – Fordelen er at de kjenner oss så godt, og at vi alltid får rask og effektiv hjelp, sier regnskapssjef i HTH AS, Nina Dyvik Eriksen.
Les mer
Hils på vår nye ansatte, Margrete
Margrete Sjolte Isaksen heter vår nye og trivelige kollega i Columbi. Hun skal jobbe som konsulent på Visma systemer. Margrete er 38 år, kommer fra Finnmark og trives i Østfold og er fornøyd med hvordan hun har blitt mottatt i Columbi. Bli bedre kjent med henne i denne bloggposten.
Les mer
Columbi styrker satsningen på varehandel – samarbeid med Integrasjonspartner AS
Columbi har styrket sin samarbeidsavtale med Integrasjonspartner AS, for å styrke satsningen og kompetansen mot bedrifter innen logostikk og varehandel.
Les mer
Nylig/snart ferdig med IT-utdanning og klar for en spennende jobb?
Columbi Micro AS søker etter en nyutdannet student med enten Master- eller Bachelor i IT som har lyst til å være med på et spennende IT-prosjekt. Stillingen er en Trainee-stilling med full opplæring i moderne ERP-systemer, hovedsakelig utviklet av Visma.
Les mer
Side1 av 8 FørstForrige [1]2345 Sist
nyhetsarkiv
Søk i arkiv