X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
22

Møt vår Visma.net Trainee: Christian Skuterud

Publisert
Møt vår Visma.net Trainee: Christian Skuterud

Min oppstart hos Columbi Micro

Den første tiden som trainee hos Columbi Micro har vært en interessant og spennende start på min karriere! Jeg har blitt kjent med gode kollegaer i et fantastisk arbeidsmiljø.

Columbi Micro satser nå stort på Visma.net og jeg føler meg veldig heldig som får muligheten til å være en del av satsingen som en av Norges største på dette området.
 

Christian – Visma.net trainee hos Columbi Micro

Hei! Jeg heter Christian Skuterud, er 29 år gammel og kommer fra en liten plass ved kysten kalt Larkollen, i Rygge kommune.

Jeg er en matglad fyr som liker hytteturer på fjellet og en god klassisk hjemmelaga burger! Frem til jeg var 11 år gammel var jeg veldig redd for de grønne små uhyrene i filmen «Gremlins» som førte til netter uten søvn og et lite hatforhold til min kjære storesøster, men nok om det.

Rett før sommeren leverte jeg en master ved Høgskolen i Molde og i august startet jeg min reise i Columbi Micro. Etter 2 måneder her, har jeg lært utrolig mye og vil gjerne dele noe av dette med dere.

 

Min akademiske bakgrunn

Jeg har en bachelorgrad i Retail Management, samt nettstudier i økonomi ved Handelshøyskolen BI Bergen/Oslo og en mastergrad i Logistikk, retning Supply Chain Management med fordypning i informasjonssystemer ved Høgskolen i Molde.

Hvorfor valgte jeg Columbi Micro?

Columbi Micro er jo en ledende Visma forhandler i Østfold, med stor kompetanse innen ERP- og HR løsninger og generelt IKT tjenester. Som nyutdannet og sulten på utfordringer, åpnet det seg en gylden mulighet hos Columbi Micro AS.

Det å kunne bli en del av en bedrift som jobber aktivt og satser stort innen Visma.net virket for meg utrolig spennende, og jeg kjente med en gang at dette var noe for meg, at dette ville jeg bli en del av!

Ved siden av det å bli kjent med så mange dyktige medarbeidere gir det meg også en stor mulighet til å styrke min egen kompetanse i noe jeg mener er fremtiden innen verdiskapning og digitalisering for norske bedrifter.

 

Hva er det beste med Columbi Micro? Hvorfor er det et godt sted å jobbe?

Det beste med Columbi Micro er definitivt samholdet! I Columbi Micro er vi alle sammen en stor gruppe som setter pris på og samtidig tar tak i hverandres kompetanse. Dette skaper et produkt av høy kvalitet! Dette merkes både intern hos oss og eksternt blant kunder.

Columbi Micro ser verdien i samarbeid og kundetilfredshet noe som speiler seg godt i arbeidsmiljøet her på huset. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med plassen jeg har kommet til.

 

Visma.net Traineeprogram

traineecolumbi

I forbindelse med satsningsområdet til Columbi Micro er jeg også med på et traineeprogram i regi av Visma. Der er vi en gjeng på 15 stk. fra forskjellige Visma forhandlere rundt om i Norge. Programmet går over 3 måneder hvor vi sertifiseres i Visma.net.

Ved siden av sertifisering er vi delt opp i grupper hvor vi jobber med fiktive case-oppgaver, disse oppgavene presenteres og diskuteres ved samlinger hos Visma. Dette gir oss trainee-deltakere en grundig opplæring og forståelse av funksjonaliteten i Visma.net.

Utenom en solid opplæring får vi muligheten til å bli kjent med andre vismaforhandlere i Norge, med det kan vi på tvers skape relasjoner og et nettverk blant oss partnere. Selv om vi jobber mot hverandre som konkurrenter i markedet, jobber vi alle mot samme mål, som er å skape et sømløst og solid produkt av høy kvalitet ut til våre kunder. Med et samarbeid blant oss partnere kan vi sammen bidra til høy verdiskapning, kvalitetssikre produktkunnskap og med det gi kundene våre den beste løsningen etter deres behov.

Hvordan tenker du tiden fremover blir?

Tiden fremover er kjempe spennende! Som nevnt, satser Columbi Micro sterkt på Visma.net noe som vil si at det er store forandringer fremover her på huset. Columbi har jo utvidet staben til det dobbelte, noe som betyr at jeg får være med på en utrolig reise i regi av Columbi. Det å kunne være med å bidra til en slik vekst er noe jeg er veldig glad for!

Jeg tror at tiden fremover vil by på spennende utfordringer og masse god læring. Når vi nå stadig øker vår kundebase er det mange utfordrende caser vi får brynet oss på!

Hvorfor vil du anbefale andre å søke seg som Trainee hos Columbi Micro?

Som trainee hos Columbi får du et dyktig og sterkt team i ryggen! Her er det en utfordrende og variert hverdag, hvor det samtidig er hyggelige kollegaer som ser på samarbeid og verdiskapning som ett. Dette er viktig! Her vil du ikke stå på bar bakke, men alltid ha et team til disposisjon og du vil alltid føle deg verdsatt for de egenskapene og den kompetansen du tilfører bedriften.

nyhetsarkiv
Søk i arkiv