X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
12

Tre Østfold-bedrifter som digitaliserer

Publisert
Tre Østfold-bedrifter som digitaliserer

Knut Grindal, senior rådgiver i Hansen Protection

columbi-knut- Columbi Micro kjenner oss godt og samarbeidet har gått knirkefritt.  De bidrar til å få ting til å flyte hos oss og gjør det hele enkelt.

Hansen Protection sprang opprinnelig ut fra Helly Hansen og produserer redningsdrakter til offshore-bransjen i tillegg til å være Norges største leverandør av båtkalesjer og andre tekstilløsninger. De benytter i dag Visma Business, Huldt & Lillevik, dokumentsenter, reiseregninger i tillegg til en god del spesialintegrasjoner.

- Jeg hadde som krav at vi skulle benytte oss av en Østfoldleverandør. At vi da sitter i samme bygg gir oss mange fordeler. De kjenner oss godt, og vi dem. Vi sees hver dag i kantina, og veien er kort om noe oppstår. Vi prøver heller å være forsiktige med å ikke utnytte nærheten for mye, og samler heller opp spørsmål, så ikke alle ansatte løper dit hver gang de lurer på noe.

 

Line Håkensen, økonomi- og administrasjonssjef i Moss Havn

- Jeg ser det som en stor fordel at Columbi Micro er lokale. Nærheten til oss kunder gjør at de kjenner oss og vårt behov godt, slik ar vi sammen kan finne de beste løsningene.

Columbi-LineLine Håkensen tok over stillingen som økonomi og administrasjonssjef i Moss Havn i september i år, der en del av oppgaven blir å forbedre, effektivisere og digitalisere bedriften. Moss Havn er allerede langt fremme i forhold til andre i samme bransje og kjøper regnskapstjenester fra Columbi.

- Jeg har jo sett at det er et forbedringspotensiale i Moss Havn og jobber mot ytterligere digitalisering og effektivisering, og er glad for å ha Hanne. Hun blir en viktig ressurs for meg.

Hanne Devig jobber spesielt mye med regnskapsbyråkunder, og har inngående kjennskap til Visma Business og tilhørende produkter.

 

 

Lars Brekke, økonomiansvarlig hos Institutt for journalistikk

Larsbrekke2(2)- Vår holder på å gå over til skybasert lønn. Vi har litt spesielle utfordringer siden vi har mange som bare har én årlig utbetaling, men Visma og Columbi Micro har vært fleksible og kommet frem til en løsning som fungerer for oss.

Institutt for Journalistikk ligger i Fredrikstad og driver med kurs og videreutdanning av journalister og redaktører både lokalt og nasjonalt.  De får alt av it-tjenester som omfatter økonomi, lønn og reiseregninger fra Columbi Micro.

- Det har alltid fungert bra, derfor har vi holdt oss til dem siden lenge før jeg tiltrådte i 2014. Vi følger med i utviklingen og har lenge hatt alt annet i skyen. Men vi ser stadig etter nye muligheter for å bli mer digitalisert.

nyhetsarkiv
Søk i arkiv