X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
29

Columbi styrker satsningen på varehandel – samarbeid med Integrasjonspartner AS

Publisert
Columbi styrker satsningen på varehandel – samarbeid med Integrasjonspartner AS

Columbi har styrket sin samarbeidsavtale med Integrasjonspartner AS, for å styrke satsningen og kompetansen mot bedrifter innen logostikk og varehandel.

- Varehandel er et område Visma er sterke på, som vi har flere kunder på, og som vi ønsker å være sterke på, sier Tor Egil Kristensen, Partner i Columbi.

Columbi jobber kontinuerlig med å styrke kompetansen, både inhouse og gjennom å velge samarbeidspartnere.

- Vi ønsker å satse sammen med dyktige partnere og hvor vi kan spille på hverandres styrker, sier Kristensen.

 

Ulike samarbeidspartnere for ulike behov

I forhold til varehandel og logistikk har Columbi flere samarbeidspartnere, blant andre BX software på håndterminaler, og Kreatif på webshop. Hvorfor er avtalen med Integrasjonspartner AS så viktig?

- De leverer et logistikksystem og en webshop. I tillegg leverer de en konverteringsmotor som sender og mottar EDI meldinger. Dette gjør at vi vi sammen med Integrasjonspartner AS kan levere en totalløsning til kunder som trenger det, sier Kristensen.

Dersom kunder trenger en stand-alone løsning for webshop eller håndterminaler på lager, kan Kreatif eller BX Software være det riktige valget. Dersom en bedrift har mer kompliserte behov for webshop integrert med logistikk, EDI og webshop, som sender data til og fra økonomisystemet, så kan Integrasjonspartner AS være en bedre partner.

- Vi er opptatt av å ha ulike samarbeidspartnere for å kunne dekke ulike behov hos kunder på best mulig måte, sier Kristensen.

 

Strategiske samarbeid er del av forretningsstrategien

Columbi har hatt en avtale med Integrasjonspartner AS i noen år, men avtalen er nå styrket og revitalisert.

- Vi har ønsket et tettere samarbeid og en bedre avtale. Integrasjonspartner AS ligner oss i måten å drive business på. De setter næring foran tæring, og har vært en veldig ryddig samarbeidspartner, sier Kristensen.

Og det er Columbi også?

- Ja, en av våre styrker er at vi er en ryddig og god samarbeidspartner, slik at mange vil samarbeide med oss. Dette gjelder både tredjeparter og uavhengige bedrifter. Dette er en del av vår strategi. For å oppnå det vi ønsker må vi spille på våre sterke sider, og hente inn kompetanse gjennom gode samarbeidspartnere der vi trenger det, forklarer Kristensen.

nyhetsarkiv
Søk i arkiv