X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
20

Hils på vår nye ansatte, Margrete

Publisert
Hils på vår nye ansatte, Margrete

Margrete Sjolte Isaksen heter vår nye og trivelige kollega i Columbi. Hun skal jobbe som konsulent på Visma systemer. Vi kunne gjerne fortalt deg mer om henne, men i denne artikkelen lar vi henne fortelle om seg selv:

Jeg heter Margrete og er født i Finnmark, nærmere bestemt Alta. Jeg bor nå i Rygge og har gjort det de siste 11 år. Ellers har jeg bodd litt rundt i landet under oppveksten (militærbarn).

Jeg er 38 år med en sønn på 18. På fritiden er jeg glad i bålkos i fjæra, stearinlys ute på terrassen når mørket faller på - med eller uten pledd, sipline og klatrepark.

Jeg Har gått en treårig høyskole utdannelse innen økonomi og ledelse, og har deretter arbeidet innen regnskap og regnskapssystemer i ti år. Jeg har også et styreverv i Rygge IL Fotball hvor jeg sitter som regnskapsansvarlig.

Mitt siste arbeidsforhold varte i ni år og var i et internasjonalt konsern, hvor har jeg fått bryne meg på alt fra avstemminger, bokføringer og systemer til mye ad-hoc og rapportering til konsernledelse. Her jobbet jeg som regnskapsfører de første fem år for så å gå over i en financial controller stiling de siste fire år. På tvers av dette har jeg også fungert som business controller i perioder. Systemansvarlig for bl.a. Visma Business i 9 år.

Interessen for programvare/system og IT har vært høy hele livet så det var meget fornøyelig at Columbi ville ha meg på laget. Her skal jeg jobbe med Visma Business i tillegg til å ta for meg rapporteringsløsningen OneStop Reporting. Andre prosjekter vil nok også komme min vei etter hvert som jeg har fått satt meg inn i det å være konsulent.  

Alle hos Columbi har tatt meg imot med åpne armer, ja faktisk talt. Jeg kom første dag i april med armen utstrakt for håndhilsning. Her var det klemmer som gjaldt så det var ikke snakk om. Da føler man seg velkommen og er straks innlemmet i gjengen.

Her er det utrolig mange flotte og flinke mennesker. Alle har sine dedikerte områder så kunden vil alltid få best mulig problemløsning. Poteter er det også her som alle andre arbeidsplasser, noe jeg ellers har vært vant til å være selv.  

nyhetsarkiv
Søk i arkiv