X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
Archive by category: Visma økonomiløsninger (ERP)Return
RSS
Kjøre med bremsene på?
En kjent markedsguru så allerede i 1995 at: «En bedrifts logo sier noe om endringsevnen og endringsviljen til et firma» Vi vil bygge om dette sitatet til å passe i år 2019 med: «Fakturaer du sender fra deg - vil si noe om endringsevnen og endringsviljen til firmaet ditt»
Les mer
Hvem drar lasset når du skal ta ERP og HRM opp i skyen?
Vi har erfart at mange bedrifter bytter ERP system, men endrer ikke på en eneste rutine og fortsetter akkurat som før. Hva er da motivet bak byttet? For oss i Columbi så er prosessen før du bytter, like viktig som etter at byttet er gjort.
Les mer
Hils på vår nye ansatte, Margrete
Margrete Sjolte Isaksen heter vår nye og trivelige kollega i Columbi. Hun skal jobbe som konsulent på Visma systemer. Margrete er 38 år, kommer fra Finnmark og trives i Østfold og er fornøyd med hvordan hun har blitt mottatt i Columbi. Bli bedre kjent med henne i denne bloggposten.
Les mer
Columbi styrker satsningen på varehandel – samarbeid med Integrasjonspartner AS
Columbi har styrket sin samarbeidsavtale med Integrasjonspartner AS, for å styrke satsningen og kompetansen mot bedrifter innen logostikk og varehandel.
Les mer
Nylig/snart ferdig med IT-utdanning og klar for en spennende jobb?
Columbi Micro AS søker etter en nyutdannet student med enten Master- eller Bachelor i IT som har lyst til å være med på et spennende IT-prosjekt. Stillingen er en Trainee-stilling med full opplæring i moderne ERP-systemer, hovedsakelig utviklet av Visma.
Les mer
Bli en del av et vinnerlag – Columbi søker ERP-konsulent
Columbi er i vekst, og doblet antall ansatte i 2018. Vi vokser videre i 2019, og søker nå en dyktig ERP-konsulent. - Vi ønsker en Visma.net konsulent med genuin interesse for sitt fagområde, som både er proaktiv ovenfor kunder og deler kompetanse internt.
Les mer
Tre Østfold-bedrifter som digitaliserer
Columbi har kunder i hele Norge, men også en del som holder til i Østfold. Vi har snakket med tre av de kundene som holder til nær oss; Line Håkensen i Moss Havn, Knut Grindahl i Hansen Protection og Lars Brekke på Institutt for journalistikk.
Les mer
- Jeg gleder meg til hver lønnskjøring
Anne Eggesvik er lønnsasvarlig for Lekang Filter AS, som gikk over til Visma.net Payroll ved årsskiftet. – Jeg har begynt å glede meg til å føre lønn. Jeg sitter med flere skjermer oppe, ser på rapporter, og er så fornøyd med hvordan alt flyter, sier hun.
Les mer
Columbi er Årets Vismapartner på HRM
- Det er et sterkt Columbi team som har stått sammen for å få prisen, sier daglig leder i Columbi Micro, jens Erik Mjølnerød. Columbi har gjennom flere år hatt mange fornøyde kunder på Lønn og HR.
Les mer
Columbi kjøper Ateco Systems
Columbi kjøper ATECO Systems i Ålesund. – Vi ønsker å bli en sterkere aktør i markedet, med flere ansatte og mer kompetanse, sier daglig leder Jens Erik Mjølnerød i Columbi Micro.
Les mer
Side1 av 6 FørstForrige [1]2345 Sist
nyhetsarkiv
Søk i arkiv