X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
RSS
Bli en del av et vinnerlag – Columbi søker ERP-konsulent
Columbi er i vekst, og doblet antall ansatte i 2018. Vi vokser videre i 2019, og søker nå en dyktig ERP-konsulent. - Vi ønsker en Visma.net konsulent med genuin interesse for sitt fagområde, som både er proaktiv ovenfor kunder og deler kompetanse internt.
Les mer
Tre Østfold-bedrifter som digitaliserer
Columbi har kunder i hele Norge, men også en del som holder til i Østfold. Vi har snakket med tre av de kundene som holder til nær oss; Line Håkensen i Moss Havn, Knut Grindahl i Hansen Protection og Lars Brekke på Institutt for journalistikk.
Les mer
- Jeg gleder meg til hver lønnskjøring
Anne Eggesvik er lønnsasvarlig for Lekang Filter AS, som gikk over til Visma.net Payroll ved årsskiftet. – Jeg har begynt å glede meg til å føre lønn. Jeg sitter med flere skjermer oppe, ser på rapporter, og er så fornøyd med hvordan alt flyter, sier hun.
Les mer
Columbi er Årets Vismapartner på HRM
- Det er et sterkt Columbi team som har stått sammen for å få prisen, sier daglig leder i Columbi Micro, jens Erik Mjølnerød. Columbi har gjennom flere år hatt mange fornøyde kunder på Lønn og HR.
Les mer
Columbi kjøper Ateco Systems
Columbi kjøper ATECO Systems i Ålesund. – Vi ønsker å bli en sterkere aktør i markedet, med flere ansatte og mer kompetanse, sier daglig leder Jens Erik Mjølnerød i Columbi Micro.
Les mer
Nytt år - med store muligheter
I 2018 har det skjedd flere spennende ting enn det har gjort i de foregående 10 årene til sammen. Dette året blir ikke mindre begivenhetsrikt. I denne bloggposten gir vi en kort oppsummering av 2018, og forteller hva vi ser frem til i 2019.
Les mer
Møt vår Visma.net trainee: Emil André Grimstad Grønås
Jeg heter Emil, og er oppvokst på Årum – en liten plass langs E6 i Østfold. Jeg nærmer meg 28 fylte år, og er nyutdannet Dataingeniør ved Høgskolen i Østfold. I likhet med mange andre er jeg veldig interessert i matematikk, og min største frykt er å bli gjenfødt som en fisk. Hvorfor valgte du Columbi Micro?Jeg er en veldig løsningsorientert person som oppsøker nye utfordringer, og derfor &o...
Les mer
Columbi ble kåret til den Visma Partneren med best markedsføring i November
Vi er stolte og ydmyke over å ha blitt kåret til den Visma Partneren med den beste markedsføringen i november måned. Les Vismas begrunnelse, og hva vi har fokusert og hva vi kommer til å fokusere på videre.
Les mer
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse
Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybaserte løsninger på både ERP og HR/Lønn. Se bilder og hør hva deltagerne fikk ut av dagen.
Les mer
Møt vår Visma.net Trainee: Christian Skuterud
- Den første tiden som trainee hos Columbi Micro har vært en interessant og spennende start på min karriere! Jeg har blitt kjent med gode kollegaer i et fantastisk arbeidsmiljø. Columbi Micro satser nå stort på Visma.net og jeg føler meg veldig heldig som får muligheten til å være en del av satsingen som en av Norges største på dette området.
Les mer
nyhetsarkiv
Søk i arkiv