X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
RSS
Invitasjon til Visma ERP Cloud-seminar onsdag 15 februar - Quality Hotel & Resort Sarpsborg
Columbi og Datatjenesten inviterer dere til et informasjonsseminar om Visma.net Financials og Logistics. Fremtidens ERP løsning for SMB-markedet fra Visma.
Les mer
Er bedriften sikker mot datainbrudd?
Trusselbildet de senere årene har økt dramatisk og Columbi ser stadig flere inntrengingsforsøk via kjente tjenester som eksternt skrivebord / hjemmekontorløsninger.
Les mer
Stian Alexander kåret til årets konsulent 2017 av Visma!
På årets fellessamling for alle Visma partnere i hele Norge ble Stian Alexander Lie fra Columbi Micro kåret til den meget prestisjetunge tittelen, Årets konsulent. Vi er stolte og gratulerer.
Les mer
Columbi avsluttet 2016 med å bli månedens partner - igjen!
2016 har vært et godt år for Columbi med tanke på leveranse av løsninger fra Visma som er vår hovedleverandør av software
Les mer
Ta i bruk elektronisk kjørebok og spar mye tid.
1. januar 2016 ble det åpnet for at privat kjøring med yrkesbilder på grønne skilter kan belastes den ansatte på kilometerbasis. Skal man ha denne muligheten i 2017 kreves en elektronisk kjørebok, som må være på plass i bilen senest 31 desember.
Les mer
Colligo AS starter med Visma.net Financials
Etter å ha benyttet Visma Business i mange år, velger nå Colligo AS å flytte en del av sine regnskaper over til "skyen" og bruk av Visma.net Financials.
Les mer
Vi gratulerer Det Frivillige Skyttervesen (DFS) med en helt ny ERP installasjon levert av Columbi.
DFS består av ca 850 skytterlag spredt over hele landet, og har over 130.000 medlemmer. Disse arrangerer årlig et bredt spekter av skyteaktiviteter med rifle for både gammel og ung, tilpasset nivået til den enkelte.
Les mer
Nytt spennende samarbeid for Columbi, inngår samarbeid med Datatjenesten AS
Datatjenesten AS, med forretningskontor i Halden og Columbi Micro AS inngår et strategisk samarbeid på salg og leveranse av løsninger fra Visma.
Les mer
Visma.net Time - ny cloud-basert timeregistrering
Visma.net har nå lansert en tjeneste for registrering av timer. Løsningen er integrert med Visma Lønn (Huldt & LIllevik lønn kommer senere). Ansatte kan registrere alle sine timer og timer blir automatisk koblet mot aktuelle lønnsarter. (f.eks normale timer, overtid 50%, overtid 100%, tillegg for helg, vakt osv.).
Les mer
Visma kampanje - 20% rabatt på On Prem for eksisterende Visma kunder.
Visma oppfordrer kunder som er på eldre versjoner av våre Visma ERP-løsninger å oppgradere for å imøtekomme tre nye lovkrav fra staten. Kunder som har oppgradert eller bestiller en oppgradering før 01.01.2017 får 20% på alle lisens-utvidelser. Kampanjen starter 11. oktober.
Les mer
nyhetsarkiv
Søk i arkiv