X
GO

Ikke MIST fokuset på dine kunder!

Alle bedrifter har kunder og de skal følges opp på best mulig måte. Enten om det er salgsavdelingen, regnskapsavdelingen, produksjonsavdeling, konsulenter etc.

Ved å ta i bruk profesjonelle verktøy for å administrere og systematisere deres kundekontakt, har bedriften mye større mulighet til å lykkes med å både beholde og utvikle dens kunder.

Og som den italienske filosofen Machiavelli sa det: -Har du noe godt å fortelle, så spre det!

      
Kundeoppfølging satt i system
 • Skalerbar løsning
 • Mobile løsninger
 • Integrert med ERP
 • Brukervennlig
 • Markedsledende
 • Effektiv arbeidsmetodikk
PÅ NYHETSFRONTEN
Kundeuttalelser
 • Vi er en regnskapsbedrift som betjener mange kunder. Programvaren er vårt verktøy og det er svært viktig at dette fungerer tilfredsstillende til enhver tid. Det er derfor avgjørende for oss å ha dyktige samarbeidspartnere som vi kan kontakte og få rask respons de ganger hvor det oppstår problemer. Columbi Micro AS har i flere år vært Praktikertjenesten AS sin samarbeidspartner innen lønn og regnskap, og vi er meget godt fornøyd med deres service og respons tid.

  Grete StegerødDaglig lederPraktikertjenesten AS
 • Columbi har vært vår samarbeidspartner igjennom flere år og leverandør av Online Backup til våre kunder. Columbi er en fremtidsrettet leverandør med bred kompetanse samt dyktige og løsningsorienterte medarbeidere. Rask og pålitelig support effektiviserer hverdagen både for oss og våre kunder.

  Martin WestgårdDaglig lederDE Link AS
 • Det var et enkelt valg for Hansen Protection i 2011, da vi hadde mulighet til å bytte til Visma Business som nytt ERP system. Visma Business bidrar sterkt til en enklere hverdag for vårt firma med å kunne integrere bedriftens rutiner og prosesser i et system. Vi har store krav til sporbarhet fra råvarer til solgte produkter, og Visma Business gir oss denne fleksibiliteten. Ekstra funksjonalitet får vi også fra BIG-applikasjonen til Visma som er til stor nytte for oss med tanke på skreddersøm og tilpasning til vårt behov. Når vi i tillegg har innført de nettbaserte produktene, Visma Approval , Visma Expence og Visma Autoinvoice, bidrar dette til å gjøre oss svært effektive i en elektronisk hverdag.

   

  Knut GrindalSenior AdvisorHansen Protection AS
 • I løpet av det siste året har vi tatt store steg i retning av automatisering av vår Visma løsning. E-faktura, elektronisk godkjenning av inngående fakturaer og nettbaserte reiseregninger er blant de nye tingene vi er i ferd med å innføre. Det har naturligvis vært mye nytt å forholde seg til for hele organisasjonen, og også for meg som økonomisjef. Columbi har veldig god tilgjengelighet og kompetanse på support, noe som har vært helt avgjørende for oss i denne perioden .

   

  Berit NøbbenØkonomisjefNorges Friidrettsforbund
Noen referansekunder