X
GO

Support og bistandsavtaler

Hjelp når du trenger det! Med gjennomgående høyt kompetansenivå  blant våre ansatte, tilbyr vi rådgivning og konsulentbistand innom de produkter vi selger og leverer. I forbindelse med implementering, igangkjøring og drift av ERP og HRM løsninger fra Visma kan vi bistå med svært høy kompetanse. 

Vi tilbyr alt fra telefonstøtte, timeavtaler for storforbukere med reduserte priser og direkte pålogging via fjernstyringsverktøy. Alt tilrettelagt for å kunne gi våre kunder rask, riktig og trygg støtte i hverdagen.

Hør med oss om tilbud på support avtale. Vi leverer både tlf støtteavtaler direkte knyttet til spesifikke programmer eller generell timebankavtaler med reduserte timesatser. 

               
SupportAvtaler

Timebankavtaler

Har du et større behov for hjelp og tar ut flere timer over en periode, kan det være gunstig å forhåndskjøpe en timebankavtale. Dere vil da kunne få redusert timesatsen, man slipper småfakturering etter hvert oppdrag eller besøk. Dere kan velge mellom 10 timer, 25 timer eller 50 timers "pakker". Timeprisen blir redusert i henhold til hvor mange timer man kjøper. Mange av våre største kunder benytter seg av dette tilbudet og det blir en vinn-vinn situasjon for begge parter. Ønsker dere tilbud, ta kontakt med en vare våre konsulenter.

Hurtigresponsavtale

Noen kunder har "ekstrem" behov for rask bistand dersom uhellet er ute og da er det mulig å inngå en hurtigresponsavtale som sikrer er prioritert behandling på deres behov. Dette er først og fremst aktuelt for bistand rundt IT infrastruktur, servere og maskinvare som man er helt avhengig av i det daglige.

Telefonsupportavtale

Svært mange kunder har en standard telefonstøtteavtale (brukerstøtte) for å sikre god og rask hjelp når man har spørsmål rundt de systemer man benytter i det daglige. Dette gjelder først og fremst løsninger fra Visma på ERP og HR. Ofte er kundens økonomimedarbeider alene i sitt daglige arbeid og det er en nødvendighet å ha et godt supportapparat å henvende seg til.

Ad-Hoc bistand

Mange har sjelden behov for bistand, men noen ganger kan nøden være stor og problemet ser vanskelig ut. Da tar man en telefon til en av våre konsulenter og dere kan få løst deres problemer via telefon, via fjernstyring eller et besøk hos kunden. Arbeid utført etter medgått tid.

Mail-support

Ved å sende en mail til en angitt support adresse, vil dette gå inn i et elektronisk support administrativt system vi benytter. Her vil alle henvendelser bli styrt videre til riktig mottager blant våre konsulenter og svaret kan gis på best mulig måte. Dette er åpent for alle, enten om man har en telefonsupport avtale eller ikke.

Andre tjenesteavtaler

ASP avtale

Vi leier ut serverplass på våre servere her på Tykkemyr. Med en slik driftsavtale har vi ansvaret for alldrifting og oppdateringer av programvare. 

ASP-løsningen innebærer at kundens programmer og dokumenter ligger på servere som eies og vedlikeholdes av oss. Kunden får tilgang til sine programmer og dokumenter via sikre forbindelser over internett. Kunden betaler en månedlig leie som innbefatter alle sentrale driftstjenester samt for servermaskinvare og serverprogramvare.

Serviceavtale hardware ("kasko")

Vi har et tilbud om en ”kasko” ordning som sikrer dere kostnadsfritt nye deler og arbeid forbundet med å få delene på plass når uhellet har vært ute. Prisen for dette er basert på en prosentsats av kjøpspris på de aktuelle produkter som er med i ordningen og alder på produktene.r.

Automatisk sikkerhetskopiering (Online Backup)

Vi tar automatisk kopi av de data du ønsker vi skal ta kopi av via internet og legger en kopi på våre servere. Formålet med en slik avtale er å sikre kundens bedriftsdata ved å tilby kryptert sikkerhetskopiering over Internet og forsvarlig oppbevaring av kundens data på våre servere. 

Online Back-up er bygd på en klient/server arkitektur for daglig sikker overføring mellom kundens og leverandørens systemer. Data bevares kryptert på leverandørens eksterne backupmedia og kan kun gjenskapes med kundens egen krypteringsnøkkel

WEB drift avtale

Vi drifter dine WEB sider på våre servere. Vi kan også utvikle dine sider og lage et ferdig konsept.

Databehandleravtale

Alle kunder som ar sine data satt ut hos en ekstern leverandør har krav på en databehandleravtale. Kunder som behøver dette, kan kontakte oss