X
GO

Lønn og regnskapshjelp

Trenger dere hjelp til å få ført lønn eller regnskap?

Vi kan ta ansvaret for føring av deres lønn, kontrollere reiseregninger og utlegg samt generell regnskapsføring. Flere av våre kunder får hver mnd hjelp av oss til dette arbeidet, noe som gjør kunden svært fleksibel. 

Vi kan enten komme ut til dere eller deler av arbeidet kan utføres via oppkobling eller sky-baserte løsninger. Med mulighet for bruk av moderne programvare, kan vi hjelpe dere med å effektivisere rutinene og spare tid.

Vi har også et etablert regnskapsbyrå i våre lokaler som kan bistå med både lengre og kortere engasjement. De har fokus på å kunne utnytte teknologi og løsninger som kan forenkle hverdagen for våre kunder.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

 
     
Kundereferanser

Som «enslig» lønnsansvarlig i en relativ liten bedrift er det helt vesentlig å kunne få hurtig og god hjelp innom et stort fagområde som lønn og HR er. Lønn skal utbetales til faste tider og da er det godt å ha noen man kan kontakte når man står litt fast. Columbi har i mange år vært Trelleborg Forsheda’s samarbeidspartner på lønnstjenester og vi er meget fornøyd med den service som blir gitt.

Frode Hvidsten
Financial Controller, Trelleborg Forsheda AS

Columbi hjelper oss med det meste innom lønns- og personalarbeid. Vi benytter det WEB baserte systemet Visma Expense for registrering av reiser og utlegg. Med mange reiser og ikke minst med attestering av reiseregningene hos konsernet i Tyskland, blir dette meget effektivt for oss. Så kan vi som selgere konsentrere oss om salgsarbeidet, vi sparer mye tid og får lønn og utlegg til riktig tid. Og samarbeidet med Columbi er utmerket.

Henning Talgø
Adm.dir, Mondi Moss AS

Våre viktigste hovedpunkter med tilknytning til en samarbeidspartner, er forståelsen av tilgjengelighet og tilstedeværelse, og at responstiden er på sitt beste. For Uponor har Columbi vært, og er en solid samarbeidspartner ifm outsourcing av våre lønnstjenester med bruk av Hult & Lillevik lønn. Vi kan med rette trygt anbefale Columbi

Leif-Johnny Johnsen
HR ansvarlig, Uponor AS