X
GO

Vår avdeling med Visma-rådgivere

Columbi har ansatte med lang og god kompetanse på Vismas produkter. Vi har hovedkontor i Moss og et avdelingskontor i Ålesund (gamle Ateco Systems AS). 

Våre dyktige medarbeidere kan svare på de fleste henvendelser. Vi har lang fartstid med salg, konsultasjon og bistand.

Vi har hver våre spesialiteter og ta kontakt med oss for eventuelt tilbud om både ny programvare, bistand eller opplæring.

Ingen kunde for liten - ingen for stor. Vi legger vekt på gode relasjoner og god oppfølging.

     
rådgivere visma
Jens Erik Mjølnerød / Daglig leder - Salg

Som en av gründerne av firmaet, har Jens Erik vært med siden starten i 1986. Med spesielt fokus på lønn, reise- og utleggssystemer har Jens Erik bistått mange "lønnsavdelinger" rundt i Østfold og Akershus. Jens Erik er ansvarlig for den oppstarten av Payroll internt i bedriften

Tor Egil er leder av vår Visma avd. Han er vår mest erfarne konsulent og rådgiver innom løsninger fra Visma, spesielt Visma Business og relaterte produkter. Han jobber både med rådgivning og salg av vår løsninger. Tor Egil er selskapets styreleder.

Bård Haugsrud / ERP / HRM-rådgiver

Bård er nestoren på laget og jobber med både løsninger på lønn (Visma Lønn og Huldt & Lillevik) samt Visma Global. Han er en "gammel" programmerer og kjenner godt hvordan økonomiløsninger er bygd opp. Med spesialfelt på rapportering til AltInn og a-meldinger, har han hjulpet mange fortvilte kunder som det har buttet litt for.

Britt Vea / Autorisert regnskapsfører

Britt er vår egen regnskapsfører da hun har svært god oversikt på lover og regler. Hun er autorisert regnskapsfører og bistår mange av våre kunder på både lønns, reise og diett samt regnskapsføring. Britt elsker avstemminger og er det noen tall som ikke kan forklares, gi oppgaven til Britt.

 

 

 

RÅDGIVERE VISMA

Emil Andre er ansatt som konsulent på Visma.net produkter og skal jobbe med Visma.net produkter. Han vil også jobbe med programutvikling som ligger hans hjerte nær. Emil Andre kommer fra Høgskolen i Østfold.

Christian Skuterud / ERP rådgiver

Christian er ansatt som konsulent på Visma.net og vil jobbe med tilrettelegging med skyløsninger for våre kunder. Christian kommer fra Høgskolen i Molde.

Joachim Strand / IT programmerer

Joachim er programutvikler og jobber med å lage integrasjoner med våre løsninger fra Visma.

Kanyar Mahmoud / Visma.net Trainee

Kanyar begynner hos oss 26. august. Han skal være med i et trainee prosjekt og jobbe med Visma.net produkter.

 

 

 

rådgivere Visma
Hanne Devig / ERP rådgiver

Hanne jobber med Visma Business og løsninger tilknyttet dette produktet. Hun har ekstra fokus på regnskapsbyråer og kjenner godt bransjeløsningen til Visma Byrå. Hanne er også den perfekte reiseleder og eventplanlegger.

Erik Lunde / ERP rådgiver

Erik jobber med Visma.net Financials og Logistics samt kjenner godt til Visma Global med hovedfokus på kasseløsningen.Erik har erfaring fra supportavdelingen hos Visma og kjenner produktene godt.

Stian Alexander Lie / ERP rådgiver

Stian har jobbet med Visma Global i en årrekke og kjenner mulighetene meget godt i et Global som er både tilpasningsdyktig og brukervennlig.  Stian liker seg også godt når det ser meget vanskelig ut og ingen utfordring ser ut til å være for stor. Stian ble kåret til "årets konsulent 2017" av Visma, noe som henger meget høyt blant alle landets Visma konsulenter

Jon Henrik Sogn / Programutvikler

Jon Henrik Sogn kommer fra supportavdelingen på Visma Software. Han har ansvaret med programutvikling og tilpasning av våre løsninger slik at disse spiller effektivt sammen.

 

 

 

rådgivere Visma - Ålesund Avdeling
Ingvild Fiskerstrand/ Trainee Visma.net

Ingvild starter opp 26. august og vil delta på vårt trainee-program på Visma.net produkter. Ingvild kommer rett fra studier i Bergen.

Trond-Vidar Aarseth / ERP rådgiver

Trond-Vidar jobber først og fremst med lønnsprodukter. Han jobber med Visma.net Payroll, har lang fartstid med Huldt & Lillevik og ikke minst med leder- og personalsystemet Evolution. Trond-Vidar jobber ved Ålesund-kontoret.

Henning Aam / ERP rådgiver

Henning jobber ved Ålesund-kontoret og kjenner svært mange av Visma-produktene. Med god kompetanse på både Visma.net ERP, Visma Global og Huldt&Lillevik lønn er Henning en svært allsidig konsulent.

Jan-Arve Aarseth / Avdelingsleder Ålesund

Jan-Arve leder Ålesundavdelingen samtidig som han jobber med både salg og konsulent på Visma produkter. Jan-Arve har lang erfaring med Visma Global og Huldt&Lillvik lønn.