X
GO

Referanser

Med nærmere 500 selskap og mange tusen brukere er jeg helt avhengig av en god Visma partner for å drifte og supportere Visma Global og Visma Lønn hos oss. Columbi har totalansvaret for hele Visma installasjonen vår, og har vist seg som en god samarbeidspartner både for de ansatte i IT avdelingen, og for brukerne rundt om i hele Norge. Columbi har også vært gode rådgivere for oss i forbindelse med igangkjøring av skybaserte systemer på Visma.net plattformen.

Kjetil Bakke
IT sjef
Norges Idrettsforbund

     
 
Kundeuttalelser
 • Vi er en regnskapsbedrift som betjener mange kunder. Programvaren er vårt verktøy og det er svært viktig at dette fungerer tilfredsstillende til enhver tid. Det er derfor avgjørende for oss å ha dyktige samarbeidspartnere som vi kan kontakte og få rask respons de ganger hvor det oppstår problemer. Columbi Micro AS har i flere år vært Praktikertjenesten AS sin samarbeidspartner innen lønn og regnskap, og vi er meget godt fornøyd med deres service og respons tid.

  Grete StegerødDaglig lederPraktikertjenesten AS
 • Columbi hjelper oss med det meste innom lønns- og personalarbeid. Vi benytter det WEB baserte systemet Visma Expense for registrering av reiser og utlegg. Med mange reiser og ikke minst med attestering av reiseregningene hos konsernet i Tyskland, blir dette meget effektivt for oss. Så kan vi som selgere konsentrere oss om salgsarbeidet, vi sparer mye tid og får lønn og utlegg til riktig tid. Og samarbeidet med Columbi er utmerket.

  Henning TalgøAdm.dirMondi Moss AS
 • Columbi har vært vår samarbeidspartner igjennom flere år og leverandør av Online Backup til våre kunder. Columbi er en fremtidsrettet leverandør med bred kompetanse samt dyktige og løsningsorienterte medarbeidere. Rask og pålitelig support effektiviserer hverdagen både for oss og våre kunder.

  Martin WestgårdDaglig lederDE Link AS
 • Som «enslig» lønnsansvarlig i en relativ liten bedrift er det helt vesentlig å kunne få hurtig og god hjelp innom et stort fagområde som lønn og HR er. Lønn skal utbetales til faste tider og da er det godt å ha noen man kan kontakte når man står litt fast. Columbi Micro har i mange år vært Trelleborg Forsheda’s samarbeidspartner på lønnstjenester og vi er meget fornøyd med den service som blir gitt.

  Frode Hvidsten Financial ControllerTrelleborg Forsheda AS
 • Lønn er et stort og omfattende område, og for oss er det viktig å ha en leverandør som har høy kunnskap, er innovativ, fleksibel og har kort responstid. Columbi Micro har vært vår samarbeidspartner innenfor området lønn/HR i mer enn 15 år, og de kjenner oss og vårt behov meget godt. Det er en stor fordel når det kommer til tekniske løsninger og hva vi trenger av bistand. De har nå nylig bistått oss i overgangen til reiseregningsprogrammet Visma Expense, en løsning som har gjort denne jobben mye mer effektiv og enkel for alle parter.

  Kjersti JohansenHR LederGKN Driveline Service Scandinavia, Branch Norway
 • Det var et enkelt valg for Hansen Protection i 2011, da vi hadde mulighet til å bytte til Visma Business som nytt ERP system. Visma Business bidrar sterkt til en enklere hverdag for vårt firma med å kunne integrere bedriftens rutiner og prosesser i et system. Vi har store krav til sporbarhet fra råvarer til solgte produkter, og Visma Business gir oss denne fleksibiliteten. Ekstra funksjonalitet får vi også fra BIG-applikasjonen til Visma som er til stor nytte for oss med tanke på skreddersøm og tilpasning til vårt behov. Når vi i tillegg har innført de nettbaserte produktene, Visma Approval , Visma Expence og Visma Autoinvoice, bidrar dette til å gjøre oss svært effektive i en elektronisk hverdag.

   

  Knut GrindalSenior AdvisorHansen Protection AS
 • Columbi har vært en solid, seriøs og sikker samarbeidspartner og støttespiller for meg, som lønningssjef i mange år. Både hos min forrige arbeidsgiver (TrioVing AS) hvor vi brukte Huldt & Lillevik lønn, og hos min nåværende ( Eurofins i Norge) hvor vi benytter VISMA LØNN. Med mer en 30 års arbeide innen lønnsområdet, vet jeg å verdsette en god leverandør. Med mitt hovedmål «RETT LØNN TIL RETT TID» er det viktig å ha en samarbeidspartner som forstår at tilgjengelighet og rask respons er viktig. Dette forstår Columbi. Columbi er der når du trenger de. Jeg kan trygt anbefale Columbi.

   

  Anne Britt RøraasPayroll ManagerEurofins NSC Norway AS
 • SEW-Eurodrive AS har gjennom tiår hatt et tett samarbeid med Columbi Micro, vi har kjøpt både IT-tjenester og utstyr. Det avgjørende og mest verdifulle for oss er at vi gjennom disse tiår har hatt samme kontaktperson med god kjennskap til våre prosesser og rutiner, dette har resultert i effektiv kommunikasjon og god utnyttelse av kompetanse.

   

  Heidi Solstad SvensenManaging DirectorSEW-Eurodrive AS
 • I løpet av det siste året har vi tatt store steg i retning av automatisering av vår Visma løsning. E-faktura, elektronisk godkjenning av inngående fakturaer og nettbaserte reiseregninger er blant de nye tingene vi er i ferd med å innføre. Det har naturligvis vært mye nytt å forholde seg til for hele organisasjonen, og også for meg som økonomisjef. Columbi har veldig god tilgjengelighet og kompetanse på support, noe som har vært helt avgjørende for oss i denne perioden .

   

  Berit NøbbenØkonomisjefNorges Friidrettsforbund
Noen referansekunder